sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulu lähestyy


Niin se vain joulu lähestyy hurjaa vauhtia, ja viimeinen SNY-pakettikin saapui perille. Mukava paketti olikin! Lankojen osalta sisältö ihan selvästi antaa ymmärtää, että näistä pitäisi syntyä siililapaset; kolme kerää yhtä suosikkilangoistani, Drops Alpacaa sekä pörrölankaa kaveriksi. 

En kuitenkaan malttanut aloittaa siililapasia, sillä olen jo pitkään haaveillut Veera Välimäen huiveista alpakkaisina ja Drops Alpaca sopii tarkoitukseen täydellisesti. Koska minulla sattui kotona olemaan samaa lankaa muissa väreissä, en voinut vastustaa kiusausta pyöräyttää Stripe Study Shawl puikoille saman tien. Tällä tahdilla tuskin menee kauaa, ennen kuin valmistuu, on meinaan koukuttava malli. Seuraavana kohteena lienee saman suunnittelijan Happy Street samasta langasta, sillä innostuin nyt näistä ihanan helpoista, mutta silti mielenkiintoisista malleista aivan liikaa. Siililapaset saavat odotella parempaa ajankohtaa ;)

Paketista paljastui myös Koto Living-lehti, jota olen aina välillä lehtihyllyissä hypistellyt kauniin visuaalisen ilmeen vuoksi, mukava tuttavuus sekin etenkin leivontaohjeiden osalta. Lisäksi löytyi sukkapuikot, suklaata sekä tuikkuja, mitään näistä ei koskaan voi olla liikaa! 

Kiitos koko syksyn paketeista SNY:lleni! Ystäväni henkilöllisyys on vielä arvoitus, toivottavasti ratkeaa pian ;) 
Viime kuun paketista löytyneestä sukkalangasta ehti myös valmistua pukinkonttiin sukat. Ihana lanka neuloa, tätä on pakko saada jossain vaiheessa lisää! 2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja todella hieno paketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salainen ystävä kiittää tästä ringistä, olipa mukava että paketti miellytti. :)

      Poista