perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kevään eka SNY-paketti!

Pitkästä aikaa päivitystä tännekin! Kuten vähän alussa arvelin, blogi taitaa jäädä hyvin pitkälti vain SNY-käyttöön. En omista niin hyvää kameraa enkä niin paljoa motivaatiota, että jaksaisin esimerkiksi valmistuneita töitä tänne paljoa päivitellä. Vaan käy tämä näinkin!

Kevään SNY-kierros tosiaan starttasi taas, ja eilen illalla todella kummalliseen kellonaikaan tuli tekstiviesti, että läheisessä pakettiautomaatissa odottelee paketti. Tänään oli onneksi muutenkin kulkua siihen suuntaan, joten kävin nappaamassa sen matkaan. Mitä kaikkea kaikkea sieltä sitten löytyi?Vaikka ja mitä, kuten kuvasta näkyy! 

Jaipur Silk Finoa, minulle aivan uusi tuttavuus, mutta ihanan oloinen lanka! Käyttötarkoituksesta ei vielä mitään haisua, mutta jotain tuosta on pakko saada puikoille lähiaikoina. 
Vihreää teetä, jota minulla kuluu PALJON. Tuoksuu niin hyvältä, että pakko maistaa heti kunhan saan postauksen valmiiksi. 
Tuikkuja, joita myös kuluu jatkuvasti.
SILMUKKAMERKKEJÄ! Näitä ei vaan koskaan ole liikaa, eikä edes riittävästi. 
Kissoille vaikka ja mitä! Namit saivat jäädä kuvattavaksi asti, mutta kilinäpallo lähti salamana kohdeyleisön matkaan. Pitää herrasväen mielestä niin epäilyttävää ääntä, että paras lähestyä kuitenkin varoen :) Kuvassa on muuten myös ensimmäinen matto, jonka olen itse aikoinaan kangaspuilla kutonut. Harmi, etten nykyään sellaisia omista, ja taito lienee ruostunut kymmenessä vuodessa melkoisesti...

Niin, ja paketista löytyi myös kirje! Ihan oikea käsin kirjoitettu kirje runoineen kaikkineen! Rakastan kirjeitä, ja harmittaa ihan julmetusti ettei niitä juuri kukaan nykyään kirjoita. Harmi kyllä, joudun nyt vastaamaan täältä käsin enkä oikealla kirjeellä :) 

Kyselit, omistanko värttinää vai kehräänkö pelkästään rukilla. Omistan yhden itse tehdyn värttinän, mutta koska en ole oppinut sitä ikinä käyttämään kunnolla, siirryin hyvin äkkiä rukkiin ja sille tielle jäin. Värttinällä olisi kyllä mukava joskus opetella kehräämään reissaamista ajatellen. Tosin rukillakin tuntuu välillä syntyvän tulosta niin hitaasti, että värttinöintiin ei varmaan pinna enää riittäisikään... :) Suosittelen kehräämisen opettelua kyllä lämpimästi, en ole toista yhtä hyvää rentoutumiskeinoa vielä keksinyt! 

Oulun kevät näytti vielä pari päivää sitten edistyvän huimaa vauhtia, tiet olivat sulana ja aurinko paistoi. Viime yönä tulikin sitten yllärikäänne, ja nyt maassa on taas kymmenen senttiä lunta! Ei ole hyvä tämä, etenkään kun joutuu töiden vuoksi talsimaan ulkona lumipyryssä. Onneksi on viikonloppu edessä! 

Paketti oli kyllä kiireisen työviikon päätteeksi niin sopiva pelastus ettei toista! Kissojenkin päivä parani oitis, kun emäntä tuli kotiin lumen peittämänä, mutta epäilyttävästi kissannameilta tuoksuva paketti kainalossa. Kiitos siis meiltä teille! :) 

2 kommenttia: