tiistai 22. huhtikuuta 2014

Postipäivä!


Voihan postipäivä! Tänään oli tosi tympeä päivä siihen asti, kunnes kävin postilaatikolla ja sitten postissa. Päivä parani kertaheitolla suorastaan erinomaiseksi! Tästä suurin kiitos kuuluu salaiselle neuleystävälleni. 


Tämän kuun teemana oli taikapallo. Melkoinen pallo paketista löytyikin! Tärkeimmät toki tuli huomioitua ensimmäisenä, eli se LANKA. SNY:ni kertoi e-kortilla etukäteen, että lanka on itse värjättyä, mikä sai käsinvärjättyihin lankoihin hullaantuneen odottamaan pakettia todella kuumeisesti. Eikä todellakaan tarvinnut pettyä. Voi mikä väri! En yleisesti ole yhtään pastellivärien ystävä, mutta tämä yhdistelmä on suorastaan valloittava. Ei voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle. Pallon avaaminen paljasti langan Pirtin kehräämön kampavillaksi. Tämä pääsee luultavasti puikoille jo tänä iltana, kunhan keksin, mitä ja kenelle tästä tulee. PAKKO päästä kokeilemaan, millaista kuviota lanka tekee (tämä on pätkävärjätyissä aina se paras osuus)!


En voinut olla naurahtamatta ääneen heti langan jälkeen silmiin osuneelle suklaalevylle. Mistä SNY tietää lempisuklaani? Ja sen, että tänään on ollut ihan järkyttävä suklaanhimopäivä?? Pelottavaa! 

Löytyihän sieltä muutakin sinnikkään kerimisen päätteeksi. Hauskan oloinen tuttavuus on "Knitting Calculator", jonka käyttöön en vielä sen tarkemmin ehtinyt tutustua. Olen matemaattisesti totaalisen lahjaton ja tykkään soveltaa ohjeita eri langoille, eli tämä voi siihen tarkoitukseen olla verraton apu. Olen myös viime aikoina tuskaillut nimenomaan pienen silmukanlepuuttajan puuttumista, ja mitäpä muuta pallon sisältä löytyikään kuin juuri se! 


Lisäksi löytyi mielenkiintoisen oloinen huiviohje ja todella veikeä virkkausohje ihan mahdottoman söpöihin "pääsiäiskaloihin". Olen todella huono virkkaaja ja vielä huonompi virkkausohjeiden lukija, mutta näitä on kokeiltava joskus! Paketissa oli myös pari minikerää lankaa, joilla on varmasti hyvä harjoitella tällaisia pikkuprojekteja. 

Kissat seurasivat pallon purkua silmä kovana, sillä pallo kolisi jo alkuvaiheessa kovin lupaavasti. Kissojen osalta pettymys oli kaamea, kun kolinan lähteeksi paljastuikin lelun sijaan metallinen pääsiäismuna, jonka sisällä oli kovin somia pieniä "riipuksia". Joutuu ehkä antamaan tuon munan hetkeksi leikittäväksi, ettei reppanoiden päivä ole sen takia ihan pilalla.

Aivan loistava päivänpiristyspaketti jälleen siis, valtavat kiitokset ja halaus salaiselle ystävälleni! <3


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että lanka miellytti. Hieman haalea siitä väreiltään tuli kun piti. Kyseinen suklaa on myös omaa lempparia niin ajattelin sen käyvän myös sinulle. Katsellaan mitä seuraavaan pakettiin tulee. Kenties karvakamut saavat myös jotain.

  VastaaPoista
 2. Todellakin miellytti, omaan käyttöön tulevaksi asusteeksi turhan vaalea mutta onneksi tunnen pieniä tyttöjä joille tuosta saa tehtyä jos jotakin :) Ainoa pettynyt osapuoli tosiaan oli karvajalat, mutta niidenkin päivä parani kun saivat pahvilaatikon käyttöönsä!

  VastaaPoista
 3. Todella upea paketti! Milka suklaa on todella hyvää <3. Ihan jo meidän likan nimen mukaan :D.

  VastaaPoista
 4. Hieno paketti. Blogissani on haaste sinulle :)

  VastaaPoista