tiistai 20. toukokuuta 2014

Toukokuun postipäivä!

Viime viikot on piisannut sellaista haipakkaa kaikin puolin, että meinasin vallan unohtaa koko SNY-paketin (sekä lähetettävän, että tulossa olevan). Omani muistin onneksi laittaa matkaan kuitenkin ajoissa, ja tänään oli myös postissa iloinen ylläri odottamassa! 

Paketista löytyi jälleen salaisen ystäväni itse värjäämiä villalankoja <3 Sininen ei ole minun värini (joskin täytyy sanoa, että melkein käännän jo kelkkani tämän sinisen kohdalla, niin kaunis on tuo lanka kaiken kaikkiaan), mutta onneksi tiedän useammankin ihmisen, joille neuloa jotain kivaa tuosta. Lilasta vironvillasta ei vielä ihmeempiä visioita ole, mutta sillekin aivan varmasti käyttö löytyy. 

Lisäksi ystäväni hemmotteli minua peräti kahdella suklaalevyllä, vihreällä teellä (jota minulla kuluu edelleen PALJON), huulirasvalla sekä kissoja herkkutikuilla. Kiitos jälleen meiltä kaikilta! Kehruurintamalta on pakko hehkuttaa vielä sen verran, että sorruin kuin sorruinkin uuteen rukkiin tuossa taannoin. Vilhelmiina on ihana ja hyvin toimiva, mutta sillä ei vaan skaala tahdo riittää minun käyttötarkoituksiini. Suurin puute on liian pieni rulla, joka ikävästi rajoittaa projektien kokoa (inhoan solmuja). Näin ollen kannoin viime perjantaina kotiin Hollannista asti matkanneen paketin. Uusi rakkaani on siis yksipolkiminen moderni pystyrukki Bliss, jota on Ikearukiksikin tituleerattu. Ulkonäön perusteella en yhtään ihmettele syytä ;) Kauniimman osapuolen rooli säilyy siis tässä taloudessa ihanaisella Vilhelmiinallani, mutta toimivuudessa Bliss (parempaa nimeä odotellessa) pesee Helmin 6-0. Aika ihanaa, ettei tarvitse enää kysellä rukilta, mitä tänään kehrätään, vaan saa ihan itse päättää. Helmi säilyy kuitenkin minulla satunnaisempaa pienten satsien kehräilyä varten, ainakaan vielä en raaski sitä myydä pois. 


Ihan saumattomasti ei yhteistyö toki Blissinkään kanssa lähtenyt käyntiin, kehräsin epätasaisempaa lankaa kuin Helmillä aikoihin ja etenkin kertaus tuntuu hankalalta. Olen siitä huolimatta aika tyytyväinen ekaan yhteiseen projektiimme. Testailin samalla myös fraktaalisti kehräämistä, ja tulos miellyttää silmääni etenkin neulepintana odottamattoman paljon. Neulepinnasta ei tosin vielä ole kuvia, mutta ehkä joskus toiste. 2 kommenttia:

  1. Hieno paketti kuitenkin, vaikka väri ei miellyttänytkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä keväästä!
    Tuota muistoa en hetkeen raski edes käyttää, on sitä osastoa jota vain hipelöidään. =)
    Mutta tuosta toisesta langasta... onkos se vironvillaa ja paljonko tuossa kerässä mahtaa olla? =)

    VastaaPoista